Historien bakom JH Machining

Vi är glada att du är intresserad av J.H. Machining. Jag heter Hidde, ägare till J.H. Machining och jag skulle vilja berätta mer om min passion

Passion för teknik

Med en passion för teknik och ett öga för detaljer byggde jag en CNC-fräs för tre år sedan. Jag insåg snart med vilken precision jag kan göra delar. Ett första enkelt märkesjärn följde inom kort. Märkesjärnet, som jag gjorde åt en bekant, hade texten: “Handtillverkad i Nederländerna”.

wax seal stamps, precision-made by Hidde

Efter att ha optimerat processen med att tillverka ett märkesjärn, valde jag att lägga ut en annons på en onlinemarknadsplats, här fick jag mina första beställningar. Att sträva efter perfektion och leverera en kvalitetsprodukt ger mig mycket energi.

Branding irons are precision-made by Hidde

En fråga jag ofta får är varför J.H. Machining är så mycket billigare jämfört med andra tillverkare. Vi är ett litet företag, vi har inga dyra lokaler eller höga personalkostnader. Det är därför vi kan hålla priset lågt. För mig är ett märkesjärn inte bara ett märkesjärn. Det är en produkt som ger värde till dina produkter genom att förse dem med en vacker logotyp, text eller bild. Därför tycker jag att det är mycket viktigt att tillverka bästa möjliga märkesjärn. Helt efter dina önskemål.

Jan Hidde Zaaijer
Ägare JH Machining