Vi är glada att du är intresserad av J.H. Machining

Mitt namn är Hidde, ägare till J.H. Machining, och jag skulle vilja berätta mer om min passion.

Passion for technology

År 2017 påbörjade Hidde Zaaijer sitt äventyr med en passion för teknik och en skarp blick för detaljer. Med hjälp av sin egenkonstruerade CNC-fräsmaskin* skapade han sin allra första märkesjärn .Det som från början var en hobby växte snabbt till ett professionellt företag.

*CNC-fräsmaskiner är maskinstyrda skärmaskiner som programmeras och hanteras av datorsiffrerade styrsystem (CNC) för att noggrant ta bort material från ett arbetsstycke. Slutresultatet av bearbetningsprocessen är en specifik del eller produkt som skapas med hjälp av datorstödd konstruktion (CAD) -programvara.

wax seal stamps, precision-made by Hidde

På bara några år har J.H. Machining utvecklats till ett företag med flera anställda och tillhör nu de största producenterna av varumärkesstämplar i Nederländerna och Belgien. Dessutom har vi en stark närvaro i Storbritannien och Sverige.

Branding irons are precision-made by Hidde

På J.H. Machining strävar vi inte bara efter att leverera en perfekt produkt utan också efter att erbjuda den allra bästa servicen. Vi använder enbart högkvalitativa material och maskiner som kan förverkliga även den minsta detaljen i stämplarna. Detta gör att vi med full tillförsikt kan erbjuda en 100% nöjdhetsgaranti. Varje kund är försäkrad om en produkt som kan personifiera deras arbete, vare sig det handlar om en vacker logotyp, text eller bild.

Jan Hidde Zaaijer
Owner JH Machining